Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Over Van De Velde BV

Schrijnwerkerij Van De Velde opgestart in 1981 door Edward Van de Velde  beschikt als tweede generatie bedrijf over jaren ervaring en vakmanschap. Ontwerp en productie worden volledig in eigen atelier uitgevoerd. 

Maatwerk wordt bij Van De Velde erg letterlijk genomen; met het innovatieve machinepark van CNC-gestuurde machines worden uw trap, deuren of ingebouwde kast vlot vanuit ruwe platen tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd. Deze automatisatie betekent bovendien dat dit maatwerk ook in grote aantallen kan geleverd worden.

Door een team van vakmensen en vaste onderaannemers, volleerd in zowel productie als installatie, wordt uw schrijnwerk perfect in uw woning, kantoor of horecaruimte geïntegreerd. Met het oog op duurzaamheid wordt altijd gekozen om te werken met kwaliteitsvolle materialen en volop aandacht gegeven aan een zorgvuldige afwerking.

Voor wie?

Schrijnwerkerij Van De Velde vervaardigt binnendeuren, houten trappen en ingemaakte kasten en plaatst houten terrassen en gevelbekleding voor particulieren.

Daarnaast functioneert dit bedrijf door middel van het uitgebreide machinepark ook als toeleverancier van andere schrijnwerkers, en werkt in meerfasige nieuwbouw- en renovatieprojecten samen met bouwfirma’s, aannemers en architecten.

Van De Velde installeert in woningen, zowel huizen als appartementen, kantoren, horecaruimtes en openbare gebouwen, en dit over heel West- en Oost-Vlaanderen en de provincie Antwerpen.

Werkwijze

Heeft u interesse in schrijnwerk op maat door Van de Velde? Neem dan nog vandaag contact op en reken op een bezoek ter plaatse voor een gesprek over uw project.

Op die manier worden uw plannen, materiaalkeuze, voorziene budget en mogelijkheden in en rond uw pand nagegaan. In het geval van nieuwbouw kunt u ook uw bouwplannen opzenden voor een betere inschatting van de werken, terwijl bij renovatie wordt gekeken of de bestaande constructie het geplande schrijnwerk aankan.

Dit gesprek wordt gevolgd door een vrijblijvende prijsofferte. Beslist u om met Van De Velde samen te werken? Dan komt de productie en installatie van uw trap, deuren, kasten of houten buitenwerk op de planning te staan voor uitvoering.